優雅なディナータイムを
建築家村野藤吾氏設計の建築当初から変わらぬ店内は、メインダイニングルームとして開放感と重厚感あふれる空間です。お食事は、プリンスホテルの伝統を守りながらも、最新の調理法を取り入れた、正統派のフランス料理をご提供いたします。美味しい時間のためのお料理と、それに合わせたワインのマリアージュをお愉しみいただけます。
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
ログイン
2022年3月1日より、お客さまに安全・安心にご利用いただけるよう、個人情報の保護・セキュリティ強化を目的にパスワードポリシーを変更いたしました。ログインパスワードの変更にご協力お願いいたします。パスワードの変更はこちら
パスワードポリシー変更のお知らせ
電話での宿泊予約
ザ・プリンス 箱根芦ノ湖
0460-83-11110460-83-1111
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!
0120-00-86860120-00-8686
24時間対応・年中無休
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。
※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。
空室検索・予約
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ログインあなたに最適な情報をお届けします
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ページのご利⽤には、SEIBU
PRINCE CLUBの会員登録が必要です。SEIBU PRINCE CLUB
にご入会後、会員情報登録がお済みのお客さまはご利⽤いただけます。
※SEIBU PRINCE CLUBのWebお申込みは、お申込みと同時に「お客さま番号」を発番いたしますので、カードが届く前にメンバーページをご利用いただけます。
メインダイニングルーム ル・トリアノン
優雅なディナータイムを
建築家村野藤吾氏設計の建築当初から変わらぬ店内は、メインダイニングルームとして開放感と重厚感あふれる空間です。お食事は、プリンスホテルの伝統を守りながらも、最新の調理法を取り入れた、正統派のフランス料理をご提供いたします。美味しい時間のためのお料理と、それに合わせたワインのマリアージュをお愉しみいただけます。
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
【MENU】
・お食事前の小さなお楽しみ
・オマール海老のサラダ仕立て 丹那ヨーグルトムース キャビア添え
・サザエの伊豆山葵風味のブルギニヨン仕立て
・ビーフコンソメスープ 富士の鶏クネル シェリー酒風味
・金目鯛のポワレ グルノーブル風
・お口直しのグラニテ
・静岡そだちフィレ肉グリル 2種のテクスチャー 芳醇な香り漂うトリュフソース
・ベイクドチーズケーキとフルーツ きんたろう牛乳アイスクリーム添え
・パン
・コーヒーと小菓子
【Classic】
・Small appetizer
・Lobster Salad with yogurt mousse and caviar
・Wasabi-flavored turban shell burgundy style
・Beef consomme soup with fuji chicken quenelle, sherry flavour
・Pan-seared red bream Grenobloise style
・Small sherbet
・Grilled Japanese prime beef fillet with two textures, rich truffle sauce
・Baked cheesecake with fruit, served with milk ice cream
・Bread
・Coffee and small sweets
* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.
ご好評のため、「桜ディナーコース」を5月8日(水)まで延長いたします。
【MENU】
・サクラマスのマリネ 山葵ムース 花びら仕立て キャビア添え
・帆立貝とフォアグラのパネ トリュフ風味 マイクロリーフサラダと共に
・蛤と野菜入りビーフコンソメスープ
・金目鯛 桜海老風味のヴェノワーズ焼き 桜色のバターソース
・静岡そだちフィレ肉グリル 桜の香り 赤ワインソース
・フロマージュブランのムース フランボワーズシャーベット添え
・パン
・コーヒーと小菓子
【Bonheur ~SAKURA course】
・Marinated sakura trout with Wasabi mousse,served with caviar
・Fried scallop and foie gras with truffle infusion, served with microgreen salad
・Beef consomme soup with clams and vegetables
・Red bream baked with Sakura shrimp-flavored viennoise, Sakura flavor with red wine sauce
・Grilled japanese prime beef fillet with Sakura flavor with red wine sauce
・Fresh cheese mousse with raspberry sherbet
・Bread
・Coffee and small sweets
【MENU】
・アスパラガスのバヴァロア 帆立貝のマリネ 彩り野菜のハーモニー キャビア添え サフラン風味ドレッシング
・ほんのり味噌の香るジャガイモのポタージュ カプチーノ仕立て
・メバルの白ワイン蒸し 浅利のバターソース
・箱根西麓牛フィレ肉のグリル オニオンフォンデュと伊豆山葵 マデラソース
・苺のパルフェグラス バジルとライム風味の苺を添えて
・パン
・コーヒーと小菓子
【Parfait】
・Asparagus bavarois and scallop marinated with caviar, saffron dressing.
・Miso-infused potato potage, Cappuccino-style.
・White wine steamed white fish, butter sauce with asari clams.
・Grilled Hakone beef fillet with onion fondue and Izu Wasabi, madeira wine sauce.
・Strawberry parfait frozen style with basil and lime-infused strawberries.
・Bread.
・Coffee and small sweets.
* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.
【MENU】
・野菜のピクルス コリアンダー風味
・トマトとマイクロリーフのサラダ レモンドレッシング
・彩り野菜と白いんげん豆のブイヨンスープ
・スタイリッシュに仕上げた湯葉巻きニョッキのフライ トマトソース
・大豆ミートのカツレツ トリュフ風味 トレビスのサラダ添え マスタード入りバルサミコソース
・フルーツ盛り合わせ
・パン
【Vegan course】
・Pickled vegetables with coriander flavor
・Tomato and mixed salad with lemon dressing
・Colorful vegetable and kidney beans soup
・Fried Yuba-wrapped gnocchi with tomato sauce
・Soy meat cutlet with truffle flavors, served with treviso salad and mustard-infused balsamic sauce
・Assorted fruit
・Bread
・Coffee
* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。