Fair Menu

日本料理 芝桜(B1)
SHIBAZAKURA Japanese Restaurant

勝手丼をめぐる北海道の旅
A Hokkaido Journey Through “Katte-Don”

北海シマエビ
Hokkaido Shrimp

①北海道名物 釧路発祥 ザンギ Hokkaido Specialty – Zangi (Japanese Fried Chicken)
②イクラ冷やし茶碗蒸し Chilled Egg Custer with Salmon Roe

花籠点心~北海道の章~
Hanakago Box – Hokkaido Chapter-

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天ぷら 天芝 ・ 寿司 濱芝 ・ 焼き鳥 とり芝(B1)
TENSHIBA Tempura / HAMASHIBA Sushi / TORISHIBA Yakitori

北海道の食材を味わう寿司懐石【蘭】
Sushi Kaiseki “RAN”

生うに
Sea Urchin

北の大地と海の恵み「桐」コース
KIRI Course – Blessings of the Sea and Land

数の子
Herring Roe (Kazunoko)

ししゃも
Shishamo (Smelt Fish)

まるごと北海道おすすめコース
Full Hokkaido Experience – Recommended Course

帯広名物 豚丼
Obihiro’s specialty, Pork Bowl

北海道産とうきび焼き
Roasted Hokkaido corn

昆布〆鰤の串焼き(日高昆布使用)
Grilled Skewered Yellowtail Marinated in Hidaka Kelp

中国料理 陽明殿(B1)
YOMEIDEN Chinese Restaurant

北海道フェア2025 「福コース」
Hokkaido Fair 2025 FUKU Course

北海道産フルーツトマトの冷やしそば Chilled Noodles with Hokkaido Fruit Tomatoes
花咲蟹の冷やしそば Chilled Soba with Hanasaki Crab

味噌ラーメン
Miso Ramen

おひょうと分葱の炒め
Spicy fried halibut and welsh onionc

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ロビーラウンジ(1F)
Lobby Lounge

北海道メロンアフタヌーンティー
Hokkaido Melon Afternoon Tea

北海道メロンアフタヌーンティー
Hokkaido Melon Afternoon Tea

チキンと夏野菜のスープカレー
Soup Curry with Chicken and Summer Vegetables

北海道産チーズとトマトのマルゲリータ
Margherita with Hokkaido Cheese and Tomato

北海道産チーズの盛り合わせ
Various NEEDS Products