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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

メインダイニングルーム ル・トリアノン

ディナーコース

料理イメージ

優雅なディナータイムを

建築家村野藤吾氏設計の建築当初から変わらぬ店内は、メインダイニングルームとして開放感と重厚感あふれる空間です。お食事は、プリンスホテルの伝統を守りながらも、最新の調理法を取り入れた、正統派のフランス料理をご提供いたします。美味しい時間のためのお料理と、それに合わせたワインのマリアージュをお愉しみいただけます。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

【Classic ~クラシック~】 ¥22,000

【MENU】
・お食事前の小さなお楽しみ
・オマール海老のサラダ仕立て 丹那ヨーグルトムース キャビア添え
・サザエの伊豆山葵風味のブルギニヨン仕立て
・ビーフコンソメスープ 富士の鶏クネル シェリー酒風味
・金目鯛のポワレ グルノーブル風
・お口直しのグラニテ
・静岡そだちフィレ肉グリル 2種のテクスチャー 芳醇な香り漂うトリュフソース
・ベイクドチーズケーキとフルーツ きんたろう牛乳アイスクリーム添え
・パン
・コーヒーと小菓子

Please check the English menu here.

【Classic】
・Small appetizer
・Lobster Salad with yogurt mousse and caviar
・Wasabi-flavored turban shell burgundy style
・Beef consomme soup with fuji chicken quenelle, sherry flavour
・Pan-seared red bream Grenobloise style
・Small sherbet
・Grilled Japanese prime beef fillet with two textures, rich truffle sauce
・Baked cheesecake with fruit, served with milk ice cream
・Bread
・Coffee and small sweets

* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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期間限定「桜ディナーコース」【Bonheur ~ボヌール~】 ¥15,000

ご好評のため、「桜ディナーコース」を5月8日(水)まで延長いたします。

【MENU】
・サクラマスのマリネ 山葵ムース 花びら仕立て キャビア添え
・帆立貝とフォアグラのパネ トリュフ風味 マイクロリーフサラダと共に
・蛤と野菜入りビーフコンソメスープ
・金目鯛 桜海老風味のヴェノワーズ焼き 桜色のバターソース
・静岡そだちフィレ肉グリル 桜の香り 赤ワインソース
・フロマージュブランのムース フランボワーズシャーベット添え
・パン
・コーヒーと小菓子

Please check the English menu here.

【Bonheur ~SAKURA course】
・Marinated sakura trout with Wasabi mousse,served with caviar
・Fried scallop and foie gras with truffle infusion, served with microgreen salad
・Beef consomme soup with clams and vegetables
・Red bream baked with Sakura shrimp-flavored viennoise, Sakura flavor with red wine sauce
・Grilled japanese prime beef fillet with Sakura flavor with red wine sauce
・Fresh cheese mousse with raspberry sherbet
・Bread
・Coffee and small sweets

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【Parfait ~パルフェ~】 ¥12,000

【MENU】
・アスパラガスのバヴァロア 帆立貝のマリネ 彩り野菜のハーモニー キャビア添え サフラン風味ドレッシング
・ほんのり味噌の香るジャガイモのポタージュ カプチーノ仕立て
・メバルの白ワイン蒸し 浅利のバターソース
・箱根西麓牛フィレ肉のグリル オニオンフォンデュと伊豆山葵 マデラソース
・苺のパルフェグラス バジルとライム風味の苺を添えて
・パン
・コーヒーと小菓子

Please check the English menu here.

【Parfait】 
・Asparagus bavarois and scallop marinated with caviar, saffron dressing.
・Miso-infused potato potage, Cappuccino-style.
・White wine steamed white fish, butter sauce with asari clams.
・Grilled Hakone beef fillet with onion fondue and Izu Wasabi, madeira wine sauce.
・Strawberry parfait frozen style with basil and lime-infused strawberries.
・Bread.
・Coffee and small sweets.


* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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【Vegan course ~ヴィーガンコース~】 ¥12,000  

【MENU】
・野菜のピクルス コリアンダー風味
・トマトとマイクロリーフのサラダ レモンドレッシング
・彩り野菜と白いんげん豆のブイヨンスープ
・スタイリッシュに仕上げた湯葉巻きニョッキのフライ トマトソース
・大豆ミートのカツレツ トリュフ風味 トレビスのサラダ添え マスタード入りバルサミコソース
・フルーツ盛り合わせ
・パン

Please check the English menu here.

【Vegan course】
・Pickled vegetables with coriander flavor
・Tomato and mixed salad with lemon dressing
・Colorful vegetable and kidney beans soup
・Fried Yuba-wrapped gnocchi with tomato sauce
・Soy meat cutlet with truffle flavors, served with treviso salad and mustard-infused balsamic sauce
・Assorted fruit
・Bread
・Coffee


* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。

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メインダイニングルーム【ル・トリアノン】

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店内は吹き抜けた天井と曲線を用いた空間で壁や照明などはオリジナリティあふれるデザインが施されています。お食事は、プリンスホテルの伝統を守りながらも、最新の調理法を取り入れた、正統派のフランス料理をご提供いたします。店内・料理ともにこだわりのあるレストランでのお食事をお愉しみください。

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