開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
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【なだ万雅殿】
開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂
温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 あしらい 土佐醤油
煮 物
牛頬肉味噌煮 馬鈴薯餅 ピメント かもじ葱 赤胡椒
焼 物
夏カレイ蓼焼 トマト蜜煮 小芋田楽 新生姜甘酢漬け
食 事
釜炊き御飯 じゃこ青唐 御清し 香の物
デ ザ ー ト
白桃のプリン
季節の果物
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.
Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper &amberjack with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered beef & potato cake with vegetables& Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled flounder with pepper&japanese sause with vegetables.
Meal
・Pot style cooked rice with young sardines & sweet chili.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Peach in milk pudding with jellied cointrou.
先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八 金目鯛 あしらい 土佐醤油
煮 物
牛タン味噌煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 占地 かもじ葱
焼 物
鰆香味酢焼 茄子 ピメント 蓮根 貝割 茗荷 浅月 紅蓼
食 事
釜炊き御飯 鮭 茸 御清し 香の物
デザート
ライチプリン ジャスミン茶ゼリー
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with carrot & oyster sause.
Sashimi
Tuna,red snapper &amberjack with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered beef tange with miso & soy sause with potato cake & vegetables.
Grilled dish
・Grilled spanish makerel with vineger & japanesesause with vegetables.
Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms Japanese clear soup & pickles- vegetables.
Dessert
・Liche in milk pudding with jellied jasminetea.
先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂
温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 鯛 炙り帆立 あしらい 土佐醤油
煮 物
イサキ餅粉揚げ 胡麻酢餡掛け 甘長蓮根 ピメント茗荷 振り柚子
焼 物
牛肉和風ロースト 卸しポン酢
鰻蒲焼 丸茄子 実山椒 トマト蜜煮 らっきょ甘酢漬け
食 事
釜炊き御飯 富士山サーモン 茸 いくら添え 御清し香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.
Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&light grilled scallop with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Deep fried grunt & vegetables with sesame & vinegar sause.
Grilled dish
・Broiled eel for japanese KABAYAKI-style.
・Roasted japanese beef with vineger & soysause.
Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八 金目鯛 牡丹 海老 あしらい 土佐醤油
煮 物
牛肉旨煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 占地 かもじ葱
焼 物
魴柚香焼
牛肉和風ロースト しし唐 粟 麩田楽 揚げ稲穂
食 事
釜炊き御飯 煮穴子 蓮根 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with shark fin, carrot & oyster sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&light grilled scallop with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered FURANO beef with Japanese sause with potatocake & vegetables.
Grilled dish
・Grilled butterfish with yuzucitrus & japanese sause wheat gluten cake with sweet miso roasted japanese beef.
Meal
・Pot style cooked rice with conger eel & lotus root japanese clear soup&pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioca.
お肉の種類・グラムにより料金が異なります。~Prices vary depending on the type and gram of meat.~
◆黒毛和牛 ~Japanese beef loin~
100g ¥14,300
150g ¥18,700
◆神戸牛 ~Kobe beef~
100g ¥27,500
150g ¥38,890
先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂
温 菜
茶碗蒸し
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.
Hot dish
・Egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元
温 菜
茶碗蒸し サラダ グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.
Hot dish
・Egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。
仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。