MENU

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

電話での宿泊予約

電話での宿泊予約

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

0460-83-11110460-83-1111

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!

フリーダイヤル0120-00-86860120-00-8686

24時間対応・年中無休

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。

※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。

空室検索・予約

空室検索・予約

Seibu Prince Global Rewards(SEIBU PRINCE CLUB)会員の皆さまには、
最もお得な宿泊料金を保証させていただきます。

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

チェックイン/チェックアウト
1室のご利用人数
おとな
こども
プロモーションコード
(オプション)

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<懐石料理>

開放感あふれる和の空間

四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。

期間: 2023年04月01日(土) 〜
時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

一般メニュー

芦ノ湖懐石  ¥11,000

芦ノ湖懐石 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂

温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛頬肉味噌煮 馬鈴薯餅 ピメント かもじ葱 赤胡椒

焼 物
夏カレイ蓼焼 トマト蜜煮 小芋田楽 新生姜甘酢漬け

食 事
釜炊き御飯 じゃこ青唐 御清し 香の物

デ ザ ー ト
白桃のプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~August.ASHINOKO】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper &amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef & potato cake with vegetables& Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with pepper&japanese sause with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with young sardines & sweet chili.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Peach in milk pudding with jellied cointrou.

芦ノ湖懐石 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 金目鯛 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛タン味噌煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 占地 かもじ葱

焼 物
鰆香味酢焼 茄子 ピメント 蓮根 貝割 茗荷 浅月 紅蓼

食 事
釜炊き御飯 鮭 茸 御清し 香の物

デザート
ライチプリン ジャスミン茶ゼリー

【SET MENU ~September.ASHINOKO】Please check the English menu here.

・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with carrot & oyster sause.

Sashimi
Tuna,red snapper &amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tange with miso & soy sause with potato cake & vegetables.

Grilled dish
・Grilled spanish makerel with vineger & japanesesause with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms Japanese clear soup & pickles- vegetables.

Dessert
・Liche in milk pudding with jellied jasminetea.

箱根懐石 ¥18,700

箱根懐石 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂

温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 炙り帆立 あしらい 土佐醤油

煮 物
イサキ餅粉揚げ 胡麻酢餡掛け 甘長蓮根 ピメント茗荷 振り柚子

焼 物
牛肉和風ロースト 卸しポン酢
鰻蒲焼 丸茄子 実山椒 トマト蜜煮 らっきょ甘酢漬け

食 事
釜炊き御飯 富士山サーモン 茸 いくら添え 御清し香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~August.HAKONE】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&light grilled scallop with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried grunt & vegetables with sesame & vinegar sause.

Grilled dish
・Broiled eel for japanese KABAYAKI-style.
・Roasted japanese beef with vineger & soysause.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

箱根懐石 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 金目鯛 牡丹 海老 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛肉旨煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 占地 かもじ葱

焼 物
魴柚香焼
牛肉和風ロースト しし唐 粟 麩田楽 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 煮穴子 蓮根 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~September.HAKONE】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with shark fin, carrot & oyster sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&light grilled scallop with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered FURANO beef with Japanese sause with potatocake & vegetables.

Grilled dish
・Grilled butterfish with yuzucitrus & japanese sause wheat gluten cake with sweet miso roasted japanese beef.

Meal
・Pot style cooked rice with conger eel & lotus root japanese clear soup&pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioca.

和風ステーキセット ¥16,440~

お肉の種類・グラムにより料金が異なります。~Prices vary depending on the type and gram of meat.~

◆黒毛和牛 ~Japanese beef loin~ 
100g ¥14,300
150g ¥18,700

◆神戸牛 ~Kobe beef~
100g ¥27,500
150g ¥38,890

和風ステーキセット 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂

温 菜
茶碗蒸し

サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング

主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ

食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~August.JAPANESE-BEEF】

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
・Egg custard.

Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.

Main dish
※Please select the type and gram of meat.

Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.

和風ステーキセット 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
茶碗蒸し サラダ グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング

主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ

食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~September.JAPANESE-BEEF】

Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Egg custard.

Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.

Main dish
※Please select the type and gram of meat.

Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。

安心・快適にお過ごしいただくために

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

関連するプラン

ご朝食 イメージ
【箱根 なだ万雅殿】

ご朝食

天保元年創業の和食の老舗「なだ万」がひとつひとつ丁寧に仕上げた和朝食を是非お召あがりください。

ご昼食 イメージ
【なだ万雅殿】

ご昼食

吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

プラン一覧へ

店舗トップへ