開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
ログイン
2022年3月1日より、お客さまに安全・安心にご利用いただけるよう、個人情報の保護・セキュリティ強化を目的にパスワードポリシーを変更いたしました。ログインパスワードの変更にご協力お願いいたします。パスワードの変更はこちら
パスワードポリシー変更のお知らせ
電話での宿泊予約
ザ・プリンス 箱根芦ノ湖
0460-83-11110460-83-1111
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!
0120-00-86860120-00-8686
24時間対応・年中無休
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。
※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。
空室検索・予約
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ログインあなたに最適な情報をお届けします
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ページのご利⽤には、SEIBU
PRINCE CLUBの会員登録が必要です。SEIBU PRINCE CLUB
にご入会後、会員情報登録がお済みのお客さまはご利⽤いただけます。
※SEIBU PRINCE CLUBのWebお申込みは、お申込みと同時に「お客さま番号」を発番いたしますので、カードが届く前にメンバーページをご利用いただけます。
【なだ万雅殿】
開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
先 付
菊菜豆腐 旨だし松の実
酒盗餡掛け 蟹身うるい浸し 汲み湯葉
鰊の酢〆 新玉葱胡瓜 キャビアディル
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 浅月黒胡椒
造 り
本鮪青利烏賊 鯛昆布〆唐墨 あしらい土佐醤油
煮 物
丸大根スープ煮 海老吉野煮 筍海老芋柚子
焼 物
鰆蕗味噌焼
菜の花とおからのコロッケ 奈良漬けのタルタル
食 事
釜炊き御飯 筍松山揚げ 御清し香の物
デザート
みかん寄せ 季節の果物 コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked green & tofu skin with Japanese sause & salted and pormented bonito sause.
・Crown daisy in tofu with japanese sauce.
・Marinated herring,cucamber,onion&dill.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with shark fin sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper served with kelp,dried mullet roe&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered Japanese radish with shrimp,taro,pimento&yuzu citrus.
・Grilled dish
Grilled spanish mackerel with japanese butterbur&miso sause.
Deep fried Canola flower&soy pulp with gourd pickled in sake lees tartar sause.
Meal
・Pot style cooked rice with deep fried tofu skin&bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Jellied mikan citrus with cointreau jellied&seasonal fruits.
先 付
蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け 美味酢ゼリー
温 菜
蛤ロワイヤル トリュフ餡
造 り
鰹
青利烏賊
サヨリ
あしらい土佐醤油
煮 物
牛タン柔らか煮 パンスープ煮 大根 青味 赤胡椒
焼 物
鰆菜種焼 添え野菜
食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物
デザート
ライチプリン
ジャスミン茶ゼリー
Appetizer
・Boil cooked green & sakura shrimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vineger&Japanese sause jelly.
Hot dish
・Clams in steamed egg custard with truffle&consomme sause.
Sashimi
・Bonito,squid&japanese halfbeak with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered deep fried bread& beef tongue with yuzu citrus papper sause.
Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with egg&canola frower.
・Deep fried today’s vegetables.
Meal
・Pot style cooked rice with wild vegetables&bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Lychee pudding with jellied jasmine tea.
先 付
菊菜豆腐 旨だし松の実
酒盗餡掛け 蟹身うるい浸し 汲み湯葉
鰊の酢〆 新玉葱胡瓜 キャビアディル
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 浅月黒胡椒
造 り
本鮪青利烏賊 鯛昆布〆唐墨 あしらい土佐醤油
煮 物
キンキ根深蒸し ふぐ白子筍 海老芋柚子 香味昆布麹たれ
焼 物
甘鯛蕗味噌焼 黒毛和牛ロースト 卸しポン酢 菜の花と おからのコロッケ 奈良漬けのタルタル
食 事
釜炊き御飯 雲丹トリュフ 御清し香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked green & tofu skin with Japanese sause & salted and pormented bonito sause.
・Crown daisy in tofu with japanese sauce.
・Marinated herring,cucamber,onion&dill.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with shark fin sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper served with kelp,dried mullet roe&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Steamed rock fish & welsh onion shrimp,taro,bamboosoot&blunthead puffer roe with melt
rice&kelp sause.
Grilled dish
・Grilled red snapper with japanese butterbur&miso sause.
・Roasted japanese-beef with japanese vineger& radish sause.
・Deep fried Canola flower&soy pulp with gourd pickled in sake lees tartar sause.
Meal
・Pot style cooked rice with unich & tluffe.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け 美味酢ゼリー
温 菜
蛤ロワイヤル トリュフ餡
造 り
鰹土佐造り
青利烏賊
サヨリ
牡丹海老
あしらい土佐醤油
煮 物
眼張塩麹蒸し 帆立貝吉野煮 絹さや 春大根 蕗味噌
焼 物
ふらの和牛炭火焼
鮎女魚山椒焼 添え野菜 南蛮味噌 山葵沖縄の塩
食 事
筍の釜炊き御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked green & sakura shrimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vineger&Japanese sause jelly.
Hot dish
・Clams in steamed egg custard with truffle&consomme sause.
Sashimi
・Bonito,pink shrimp,squid&Japanese halfbeak with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Steamed rock fish & melt rice sause scallops&Japanese radish.
Grilled dish
・Grilled Land locked trout with japanese papper sause.
・Grilled Furano beef with sweet chiri&miso,wasabi.
Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
お肉の種類・グラムにより料金が異なります。~Prices vary depending on the type and gram of meat.~
◆黒毛和牛 ~Japanese beef loin~
100g ¥16,440
150g ¥21,500
◆神戸牛 ~Kobe beef~
100g ¥31,625
150g ¥44,720
先 付
菊菜豆腐 旨だし松の実
酒盗餡掛け 蟹身うるい浸し 汲み湯葉
鰊の酢〆 新玉葱胡瓜 キャビアディル
温 菜
茶碗蒸し 鶏肉 椎茸 百合根
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
※お肉の種類・グラムをお選びください。
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked green & tofu skin with Japanese sause & salted and pormented bonito sause.
・Crown daisy in tofu with japanese sauce.
・Marinated herring,cucamber,onion&dill.
Hot dish
・Chicken meat,gingko nut&fish cake in steamed egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert. Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
立 先
付蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
吟醸酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け
温 菜
茶碗蒸し 鶏肉 銀杏 蒲鉾
サラダ
グリーンサラダ
選べるなだ万ドレッシング
主 菜
※お肉の種類・グラムをお選びください。
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked green & sakura shrimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vineger&Japanese sause jelly.
Hot dish
・Chicken meat,gingko nut&fish cake in steamed egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert. Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。
仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。