MENU

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

電話での宿泊予約

電話での宿泊予約

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

0460-83-11110460-83-1111

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!

フリーダイヤル0120-00-86860120-00-8686

24時間対応・年中無休

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。

※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。

空室検索・予約

空室検索・予約

Seibu Prince Global Rewards(SEIBU PRINCE CLUB)会員の皆さまには、
最もお得な宿泊料金を保証させていただきます。

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

チェックイン/チェックアウト
1室のご利用人数
おとな
こども
プロモーションコード
(オプション)

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<ご夕朝食付き専用プラン>

開放感あふれる和の空間

天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

メニュー

花会席

花会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 あしらい 土佐醤油

煮 物
いとより鯛 丸茄子衣揚げ 煮卸し餡掛け 白髪葱 黒七味

焼 物
鰈柚庵焼 しし唐 粟麩田楽 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 御清し 香の物

デザート
紫芋プリン
紅あずま蜜煮
コアントローゼリー

【SET MENU ~November.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried Besugo& egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Purple potato in milk pudding with jellied Cointreau.

花会席 12月メニュー表

先 付
法蓮草浸し 糸がき なめこ
嶺岡豆腐 旨だし餡 山葵
あん肝ポン酢和え 若布奴葱 公魚おかき揚げ 黒豆松葉

温 菜
飯蒸し玉〆 いとより鯛酒蒸し べっこう餡 山葵

造 り
本鮪 勘八 あしらい土佐醤油

煮 物
鶏肉治部煮 丁字麩 赤パプリカ 黄芯白菜煮浸し かもじ葱

焼 物
鰆香草パン粉焼 赤蕪甘酢漬け 赤万願寺油焼 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 海老 小芋 三つ葉 御清し 香の物

デザート
南瓜プリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~December.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & Nameko-mushrooms.
・Milt tofu with Japanese sause.
・Dressed Monkfish Liver & Seaweed with citrus & soysause.

Hot dish
・Steamed egg custard with Sweetrice & steamed besugo.

Sashimi
・Tuna & amberjack with soysauce for sashim.

Boiled dish
・Simmered chikenmeat with vegetables & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with japanese sause.
・Grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Cooked rice with sheimp & taro.
・Japanese clear soup & Pickles-vegetables.

Dessert
・Pumpkin in milk pudding with jellied cointreau.

桐会席

桐会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
いとより鯛丸茄子衣揚げ 煮卸し餡掛け 白髪葱 黒七味

焼 物
鰈柚庵焼 しし唐 粟麩田楽 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 御清し 香の物

デザート
紫芋プリン
紅あずま蜜煮
コアントローゼリー

【SET MENU ~November.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried Besugo& egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Purple potato in milk pudding with jellied cointreau.

桐会席 12月メニュー表

先 付
法蓮草浸し 糸がき なめこ
嶺岡豆腐 旨だし餡 山葵
あん肝ポン酢和え 若布 奴葱 公魚おかき揚げ 黒豆松葉

温 菜
飯蒸し玉〆 いとより鯛酒蒸し べっこう餡 山葵

造 り
本鮪 勘八 青利烏賊 あしらい土佐醤油

煮 物
鶏肉治部煮 丁字麩 赤パプリカ 黄芯白菜煮浸し かもじ葱

焼 物
鰈柚庵焼 赤蕪甘酢漬け
赤万願寺油焼
揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 海老 小芋 三つ葉 御清し 香の物

デザート
南瓜プリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~December.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & Nameko-mushrooms.
・Milt tofu with Japanese sause.
・Dressed Monkfish Liver & Seaweed with citrus & soysause.

Hot dish
・Steamed egg custard with sweetrice & steamed besugo.

Sashimi
・Tuna,squid & amberjack with soysauce for sashim.

Boiled dish
・Simmered chiken meat with vegetables & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flatfish japanese sause.
・Grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Cooked rice with shrimp,taro Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Purple potato pudding with jellied cointreau.

葵会席

葵会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼
鯖すし 銀杏松葉

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八金 目鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
豚肉柔らか煮 馬鈴薯餅 青味 白髪葱 友地餡 溶き辛子

焼 物
魳若狭焼 粟麩田楽 しし唐 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 いくら 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~November.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.
・Mackerel sushi & fried ginkgo

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna, amberjack & red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered HAKONE-pork with vegetables.

Grilled dish
・Grilled barracuda with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 12月メニュー表

先 付
法蓮草浸し 糸がき なめこ
嶺岡豆腐 旨だし餡 山葵
あん肝ポン酢和え 若布 奴葱 公魚おかき揚げ 黒豆松葉

温 菜
飯蒸し玉〆 いとより鯛酒蒸し べっこう餡 山葵

造 り
本鮪 勘八 金目鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
穴子と舞茸の衣揚げ 煮卸し餡掛け かもじ葱

焼 物
金目鯛柚香焼 赤蕪甘酢漬け 赤万願寺油焼 揚げ稲穂

食 事
鶏五目の釜炊き御飯 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~December.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & Nameko-mushrooms.
・Milk tofu with Japanese sause.
・Dressed Monkfish Liver & Seaweed with citrus & soysause.
・Deepfried Japanese pond smelt.

Hot dish
・Steamed egg custard with sweetrice & steamed besugo.

Sashimi
・Tuna, squid &red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered HAKONE-pork with vegetables.

Grilled dish
・Grilled barracuda with japanese sause.
・Grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。

安心・快適にお過ごしいただくために

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

関連するプラン

ご朝食 イメージ
【箱根 なだ万雅殿】

ご朝食

天保元年創業の和食の老舗「なだ万」がひとつひとつ丁寧に仕上げた和朝食を是非お召あがりください。

ご昼食 イメージ
【なだ万雅殿】

ご昼食

吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

プラン一覧へ

店舗トップへ