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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<ご夕朝食付き専用プラン>

開放感あふれる和の空間

天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

メニュー

花会席

花会席 3月メニュー表

先 付
蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け 美味酢ゼリー

温 菜
蛤ロワイヤル コンソメ餡

造 り

青利烏賊
あしらい土佐醤油

煮 物
国産牛ロースト 絹さや 馬鈴薯餅 かもじ葱 銀餡

焼 物
春鰈菜種焼 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デザート
ライチプリン
ジャスミン茶ゼリー

【SET MENU ~Mar.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & sakura shurimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vineger&Japanese sause jelly.

Hot dish
・Clams in steamed egg custard with consomme sause.

Sashimi
・Bonito&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Roasted Japanese beef with potato cake,welsh onion&Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with Canola flower&egg with deep fried Today's vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with tukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Lychee pudding with jasmine tea jelly.

花会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 青利烏賊 あしらい 土佐醤油

煮 物
丸茄子と白身魚衣揚げ 煮卸し餡掛け かもじ葱

焼 物
鱒の助柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~Apr.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・tuna&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried eggplant with greated radish&Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled salmon with citrus sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

桐会席

桐会席 3月メニュー表

先 付
蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け 美味酢ゼリー

温 菜
蛤ロワイヤル コンソメ餡

造 り

青利烏賊
あしらい土佐醤油

煮 物
国産牛ロースト 絹さや 馬鈴薯餅 かもじ葱 銀餡

焼 物
春鰈菜種焼 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
ライチプリン
ジャスミン茶ゼリー

【SET MENU ~Mar.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & sakura shurimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vineger&apanese sause jelly.

Hot dish
・Clams in steamed egg custard with consomme sause.

Sashimi
・Bonito&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Roasted Japanese beef with potato cake,welsh onion&Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with Canola flower&egg with deep fried Today's vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with wild vegetables&bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Lychee pudding with jasmine tea jelly.

桐会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
箱根山麓豚柔らか煮 馬鈴 薯餅筍 友地餡 溶き芥子 かもじ葱

焼 物
鰆柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~Apr.KIRI】Please check te English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper&amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork with potato cake,bambooshoot&Japanese mustard.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with citrus sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bambooshoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

葵会席

葵会席 3月メニュー表

先 付
蓬豆腐 蛍烏賊生姜煮 鶯餡 桜花 山葵
紅菜苔と桜海老煮浸し
酒粕クリームチーズ 富士山サーモン燻製 サラダ大根甘酢漬け 美味酢ゼリー

温 菜
蛤ロワイヤル トリュフ餡

造 り

青利烏賊
サヨリ
あしらい土佐醤油

煮 物
牛タン柔らか煮 パンスープ煮 大根 青味 赤胡椒

焼 物
鰆菜種焼 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~Mar.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & sakura shurimp with Japanese sause.
・Mugwart in tofu with boiled Firefry squid&ginger with japanese sauce&cherry blossom.
・Smoked salmon &pickled cream chees with sake lees vinegger&Japanese sause jelly.

Hot dish
・Clams in steamed egg custard with turffe&consomme sause.

Sashimi
Bonito,squid&Japanese halfbeak with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered deep fried bread& beef tongue with yuzu citrus papper sause.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with japanese butterbur&miso sause.
・Deep fried Canola flower&soy pulp with gourd pickled in sake lees tartar sause.

Meal
・Pot style cooked rice with deep fried tofu skin&bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 鯛 青利烏賊 あしらい土佐醤油

煮 物
牛タン白味噌煮 馬鈴薯餅 筍 トリュフ

焼 物
太刀魚柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~Apr.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso with potato cake & bambooshoot.

Grilled dish
・Grilled Hairtail with citrus&japanese sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。

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仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

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吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

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