MENU

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

電話での宿泊予約

電話での宿泊予約

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

0460-83-11110460-83-1111

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!

フリーダイヤル0120-00-86860120-00-8686

24時間対応・年中無休

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。

※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。

空室検索・予約

空室検索・予約

Seibu Prince Global Rewards(SEIBU PRINCE CLUB)会員の皆さまには、
最もお得な宿泊料金を保証させていただきます。

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

チェックイン/チェックアウト
1室のご利用人数
おとな
こども
プロモーションコード
(オプション)

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<ご夕朝食付き専用プラン>

開放感あふれる和の空間

天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

メニュー

花会席

花会席 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ花穂

温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡

造 り
勘八 本鮪 あしらい 土佐醤油

煮 物
夏カレイと季節野菜 胡麻酢餡掛け

焼 物
富士山サーモン 味噌柚庵焼 トマト蜜煮 新生姜甘酢漬け

食 事
釜炊き御飯 御殿場米

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デ ザ ー ト
白桃のプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~August.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp & Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle & comsomme sause.

Sashimi
Tuna & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried flounder & vegetables with sesame & vinegar sause.

Grilled dish
・Grilled salmon with miso & japanese sause with harb&bread crumb in butter.

Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Peach in milk pudding with jellied cointrou.

花会席 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 旨だし餡 山葵
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 あしらい 土佐醤油

煮 物
馬鈴薯饅頭 牛肉射込み かもじ葱 銀餡

焼 物
鰆柚香焼 揚げ稲穂 しし唐 粟麩田楽

食 事
釜炊き御飯 鮭 茸 御清し 香の物

デザート
ライチプリン ジャスミン茶ゼリー

【SET MENU ~September.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & Japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard With carrot & oyster sause.

Sashimi
・Tuna & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef in mashed potato manju with japenese sause.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with yuzu citrus & japanese sause wheat gluten cake with sweet miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms japanese clear soup & pickles- vegetables.

Dessert
・Liche in milk pudding with jellied jasminetea

桐会席

桐会席 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂

温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛頬肉味噌煮 馬鈴薯餅 ピメント かもじ葱 赤胡椒

焼 物
夏カレイ蓼焼 トマト蜜煮 小芋田楽 新生姜甘酢漬け

食 事
釜炊き御飯 じゃこ青唐 御清し 香の物

デ ザ ー ト
白桃のプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~August.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp & Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
・Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Steamed Beef with potato cake with Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with japanese pepper & japanesesause with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with young sardines & sweet chili Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Peach in milk pudding with jellied cointrou.

桐会席 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 金目鯛 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛タン味噌煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 かもじ葱 山椒

焼 物
鰆香味酢焼 茄子 ピメント 蓮根 貝割 茗荷 浅月 紅蓼

食 事
釜炊き御飯 鮭 茸 御清し 香の物

デザート
ライチプリン ジャスミン茶ゼリー

【SET MENU ~September.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & Japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard With carrot & oyster sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tange with miso & soy sause with potato cake & vegetables.

Grilled dish
・Grilled spanish makerel with vineger & japanesesause with vegetables.

Meal
Pot style cooked rice with salmon & mushrooms japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
Liche in milk pudding with jellied jasminetea.

葵会席

葵会席 8月メニュー表

先 付
蒸し鶏とツル紫 辛子浸し 香り海苔
えだまめ豆腐 海老 旨だし餡 山葵
水蛸オランダ卸し和え 若桃 叩きオクラ 花穂

温 菜
玉蜀黍スープ蒸し トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 炙り帆立 あしらい 土佐醤油

煮 物
イサキ餅粉揚げ 胡麻酢餡掛け 甘長 蓮根 ピメント 茗荷 振り柚子

焼 物
スズキ味噌柚庵焼
ふらの和牛和風ロースト トマト蜜煮 らっきょ甘酢漬け

食 事
釜炊き御飯 富士山サーモン 茸 いくら添え 御清し 香の物

デ ザ ー ト
本日のデザート

【SET MENU ~August.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked indian spinach & steamed chiken meat.
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause.
・Doresed octopus & vegetables with grated radish & soysause.

Hot dish
Corn in steamed egg custard with truffle&comsomme sause.

Sashimi
Tuna,amberjack,red snapper&light grilled scallop with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried grunt & vegetables with sesame & vinegar sause.

Grilled dish
・Grilled japanese sea buss with miso & japanese sause.
・Green soybeans&soy pulp croquette&vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 9月メニュー表

先 付
法蓮草菊花浸し とんぶり土呂々
銀杏豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡
酒盗玉子和え 海老 椎茸 隠元

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 金目鯛 牡丹海老 あしらい 土佐醤油

煮 物
牛肉旨煮 馬鈴薯餅 赤万願寺 占地 かもじ葱

焼 物
甘鯛柚香焼 しし唐 粟 麩田楽 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 煮穴子 蓮根 御清し 香の物

デザート 本日のデザート

【SET MENU ~September.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & chrysanthemum with yum ginkgo in tofu with crub meat & Japanese sause doresed shrimp & shiitake mushrooms with bonito’s guts sause.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard With shark fin, carrot & oyster sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper & pink shrimp with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered FURANO beef with Japanese sause with potatocake & vegetables.

Grilled dish
・Grilled red snepper with yuzucitrus & japanese sause wheat gluten cake with sweet miso.

Meal
・Pot style cooked rice with conger eel & lotus root japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioca.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。

安心・快適にお過ごしいただくために

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

関連するプラン

ご朝食 イメージ
【箱根 なだ万雅殿】

ご朝食

天保元年創業の和食の老舗「なだ万」がひとつひとつ丁寧に仕上げた和朝食を是非お召あがりください。

ご昼食 イメージ
【なだ万雅殿】

ご昼食

吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

プラン一覧へ

店舗トップへ