TOKYO meets SPAIN 2023

ヨーロッパ屈指のリゾート、スペイン・マヨルカ島の「カスティロホテル・ソンヴィダ」と、
世界有数の美食の街、バスク地方 サン・セバスティアンの「ホテルマリアクリスティーナ」。
マリオット・インターナショナルの最上級ブランド「ラグジュアリーコレクション」に加盟する
3ホテルがコラボレーション。
マヨルカとサン・セバスティアン、スペイン国内でも異なる2つの食文化を東京・紀尾井町でお楽しみいただけます。

Castillo Hotel Son Vida on the Spanish Island of Mallorca, one of the most prominent resorts in Europe,
and Hotel Maria Cristina in the Basque Country city of San Sebastian, a city renowned throughout the world for its cuisine.
This is a collaboration by three hotels that belong to Marriott International's premier brand, The Luxury Collection.
Guests in Kioicho, Tokyo can enjoy two distinct culinary cultures, both from Spain.

DINNER EVENT

スペイン・マヨルカ島「カスティロホテル・ソンヴィダ, ラグジュアリーコレクションホテル」のエグゼクティブシェフ、カルロス・モレノ・カスティージョ氏を招き、3日間限定のスペシャルディナーを開催。国内で人気のスペイン料理のなかでもオリジナリティあふれる「マヨルカの味覚」をお楽しみください。

We have invited Executive Chef Carlos Moreno Castillo from Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection hotel on the Spanish Island of Mallorca, to produce a three-day-only special dinner. Guests are invited to enjoy the influence of Mallorca, which differs from the Spanish cuisine that people popularly enjoy in Japan.

カルロス・モレノ・カスティージョ氏

カルロス・モレノ・
カスティージョ

カスティロホテル・ソンヴィダ, ラグジュアリーコレクションホテル, マヨルカ
エグゼクティブシェフ

ようこそ、ザ・プリンスギャラリー 東京紀尾井町の「Culinary Journey 2023」へ!この日のために創り上げたメニューを皆さまにお届けできる事を大変嬉しく思います。マヨルカの美しい景色や名物、地中海料理からインスピレーションを受けた特別なメニューに加え、オムレツやイベリコ豚の生ハム、イベリコ豚のほほ肉の煮込みなど、スペインの伝統料理もお楽しみいただけます。厳選した食材とワインに、熱い情熱を注いだ渾身の料理を是非ご堪能ください。皆さまにお会いできる事を楽しみにしております!

Welcome to the Culinary Journey 2023 at The Prince Gallery Tokyo Kioicho! I am delighted to present to you the menu we have specially curated for this special occasion, in which we have been inspired by the emblematic views of our hotel, the Mediterranean cuisine and the local produce of the island. These include, of course, the classic potato tortilla, our Iberian air-dried fine ham, a fillet of sea bass or our braised Iberian pork cheeks. Delicious Spanish ingredients, accompanied by selected wines and cooked with lots of Spanish passion, await! We are looking forward to your visit!

Born in 1988 in Toledo, Castilla–La Mancha, Spain. Began his career in 2005 as a cook in Toledo. In 2014, he joined the Michelin one-star Restaurant Nectari as Sous Chef. In 2016, while serving as the Executive Sous Chef at Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, he served as Executive Chef at a pop-up restaurant opened in the hotel which was supervised by two-star Rioja chef Francis Paniego. For two years beginning in 2019, Castillo served as Executive Chef at Ibaya, a one-star Michelin restaurant also supervised by Francis Paniego. In 2021 he was appointed as Executive Chef at the hotel, where he still works today.

[Event Details]

Date 2023.11.23 Thu.・24 Fri.・25 Sat.
Venue All-Day Dining
OASIS GARDEN(36F)
Time 5:30P.M.〜10:00P.M.

※ディナーをゆっくりとお楽しみいただくために
8:00P.M. までのご来店をおすすめいたします。

※We recommend arriving by 8:00P.M. to fully enjoy this dining experience.

ディナー Dinner
1名さま ¥22,000 per person
SEIBU PRINCE CLUB/
Marriott Bonvoy 会員さま members
¥20,000
ペアリングワイン Pairing Wine〈OPTION〉
1名さま ¥8,000 per person

【Marriott Bonvoy会員さまのご予約はお電話にて承ります】
Marriott Bonvoy Club Members
may make reservations by telephone.
TEL:03-3234-1136
(レストラン予約 10:00A.M.~7:00P.M.)

【Marriott Bonvoy会員さまのご予約は
お電話にて承ります】
Marriott Bonvoy Club Members
may make reservations by telephone.
TEL:03-3234-1136
(レストラン予約 10:00A.M.~7:00P.M.)

DINNER EVENT

世界有数の美食の街、バスク地方 サン・セバスティアンの名門ホテル「ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル」のヘッドシェフ、ステファノ・ブルナート氏監修のディナーコースをスイートルームにお届けするステイプラン。プライベートな空間で現地サン・セバスティアンへ想いを馳せ、食の旅をお楽しみください。

An accommodation plan in which we deliver to suite rooms a dinner course overseen by Stefano Brunato, Head Chef at the famed Hotel Maria Cristina, which is a Luxury Collection Hotel in the Basque Country city of San Sebastian, a city renowned throughout the world for its cuisine. In your private space, enjoy a culinary journey that takes your imagination to its place of origin, San Sebastian.

  • キサホリと低温卵 イディアサバルクリーム
    Low Temperature Egg
    with Xixa Hori and Idiazabal Cream
  • スペイン北部の“ポチャ”
    ハモン・イベリコとししとうを添えて
    Pochas with Iberian Ham
    and Fried Green Peppers
  • タラのコンフィ ピキーリョペッパーのミンチ
    Codfish confit with Piquillo Pepper Mince, Parsley Gel and Garlic Chips
  • フォアグラのエスカロップ
    アップルとシードルクリーム
    Foie Gras Escalope with Reinette Apple
    and Cider Cream
  • バスクチーズケーキ
    from Hotel Maria Cristina
    Basque cheesecake from Hotel Maria Cristina
ステファノ・ブルナート氏

ステファノ・ブルナート

ホテルマリアクリスティーナ,ラグジュアリーコレクションホテル,
サン・セバスティアン
ヘッドシェフ

この度、ホテルマリアクリスティーナのレストラン“The Gallery”の代表的なメニューを日本の美食家の皆さまにお届けできる事を、大変光栄に思います。私のメニューはバスク地方の伝統料理を地中海風に再解釈したもので、スペイン北部に根付く最高の食文化を表現しています。是非、美食の街 サン・セバスティアンへ想いを馳せながらお楽しみください。

It is a great honor for me to share the most representative dishes of our menu in The Gallery, the restaurant of Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, with the Japanese gastro-lovers at The Prince Gallery Tokyo Kiocho Hotel. This menu is a Mediterranean reinterpretation of the rich Basque traditional cuisine, elaborated with the best products of this region in the North of Spain. I hope you will enjoy our menu while thinking of the gastronomic city of San Sebastián.

Born in 1986 in Veneto, Italy. Began his career in 2009 at a restaurant in Veneto. Later, while working as Head Chef at a hotel in Great Britain, he obtained qualifications as a sommelier from Associazione Italiana Sommelier (AIS) in 2013. In 2017, he joined Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, as Sous Chef. He simultaneously served as Sous Chef at a pop-up restaurant opened in the hotel which was supervised by two-star Rioja chef Francis Paniego. In 2022 he was appointed as Head Chef at the hotel, where he still works today.

[Stay Plan Details]

[2023.10.1 Sun.〜2024.3.31 Sun.]

1名さま ¥119,129〜 per person
SEIBU PRINCE CLUB会員さま members
¥113,173〜

※紀尾井スイート1室2名さまご利⽤時

※Kioi Suite accommodating 2 persons per room

ソムリエ厳選の
バスク地方やワインの名産地リオハの
ペアリングワイン付きプランも
ご用意しております。

We also have options for wines from Basque Country and wines from the famous wine-producing area of Rioja carefully chosen by sommeliers to pair with your meal.

ランチコースのメインディッシュとして「ホテルマリアクリスティーナ」ヘッドシェフ ステファノ・ブルナート氏監修の3メニューをお選びいただけます。

Three main dishes for lunch course, supervised by Stefano Brunato, Head Chef of Hotel Maria Cristina.
Please select your preferred dish.

1名さま ¥7,000~ per person
SEIBU PRINCE CLUB 会員さま members
Web予約 Online reservations ¥5,600~

All-Day Dining OASIS GARDEN(36F)

01. 地中海のクリーミーライス
Creamy Rice from Mediterranean Sea
ホテルマリアクリスティーナのダイニング“The Gallery”の人気料理。スペインの海岸にインスパイアを受けた濃厚なシーフードリゾットにサフランや胡椒をアクセントに加えたエキゾチックな一品です。
A popular dish at The Galleria, the fine dining restaurant in Hotel Maria Cristina. An exotic dish of rich seafood risotto inspired by Spanish coast accented with saffron and pepper.
02. アンコウのムニエル
ロマネスコソース
Meunière if Monkfish with Romanesco Sauce
ホテルマリアクリスティーナのダイニング“The Gallery”の人気料理。アンコウはスペインのレストランでも重宝され、新鮮さが際立つロマネスコソースとの相性抜群の魚料理です。
A popular dish at The Galleria, the fine dining restaurant in Hotel Maria Cristina. Just like in Japan, anglerfish are prized in Spanish restaurants as well. This fish dish goes perfectly with the romanesco sauce, which brings out the freshness.
03. 仔羊の煮込み料理
ポテトクリームとトリュフ
Glazed Slow Cooked Lamb, Potato Cream and Truffle
スペインの伝統的な肉料理にシェフ・ステファノのインスピレーションを加えました。低温調理した仔羊にフライドアーティチョークとトリュフが調和する一品です。
This is a traditional Spanish meat dish made with a touch of inspiration from Chef Stefano. Lamb cooked at low temperature is balanced with fried artichokes and truffles.

More Details

「ホテルマリアクリスティーナ」と「カスティロホテル・ソンヴィダ」のシグネチャーカクテルを現地のレシピを基にご用意いたします。

We offer signature cocktails based on the local recipes from Hotel Maria Cristina and Castillo Hotel Son Vida.

Signature Cocktails 各¥3,200 each
Sky Gallery Lounge Levita(35F)

from Hotel Maria Cristina
01. Donosti Sour
ドノスティ サワー

バスク地方の名産として愛される「リンゴ」や「シードル」を使用した爽やかなカクテル。バスク語でサン・セバスティアンは「ドノスティア」と呼ばれることから“ドノスティ サワー”と命名。10年前にスペイン国内のカクテル・コンペティションに優勝し、今日に至るまで同ホテルのメインバーのベストセラーカクテルとして愛されています。

A refreshing cocktail made from apple and cider, both of which are beloved products in Basque Country. In the Basque language, San Sebastian is also known as “Donostia,” hence the name “Donosti Sour.” This cocktail won first place in a Spanish domestic competition a decade ago, and to this day continues to be a best-selling drink at the hotel’s main bar.

02. Bette Davis
ベティ・デイヴィス

毎年、国際的な映画祭「サン・セバスティアン映画祭」の会場となるホテルマリアクリスティーナ。1989年に同ホテルに滞在したハリウッド女優ベティ・デイヴィスへ敬意を表した同ホテルの大切なカクテルです。

Every year, Hotel Maria Cristina serves as a venue for the San Sebastian International Film Festival. This cocktail is dear to our hearts as a symbol of respect to the legendary Hollywood actress Bette Davis, who stayed at the hotel in 1989.

from Castillo Hotel Son Vida
03. Castle Cocktail
キャッスル カクテル

マヨルカ島のローカルジン「カブラボック」をベースに、地中海の恵みとして地元で愛されるオレンジやレモンを加えた爽やかなカクテル。同ホテルのシグネチャーカクテルです。

With a base of the local Mallorcan Cabraboc gin, this fresh cocktail features orange and lemon, beloved products of the Mediterranean. It is one of the hotel’s signature cocktails.

04. Espresso Mallorquini
エスプレッソ マヨルキーニ

マヨルカ島の名産でもある“アーモンド”が香るカクテル。ダークラムをベースにアーモンドシロップやクリームリキュール、チョコレートやエスプレッソコーヒーを加えた濃厚な味わいが特徴。島でも人気のラム酒が味を引き立てます。

This cocktail features the aroma of almonds, a specialty of Mallorca. It has a rich flavor achieved with a dark rum base and the addition of almond syrup, creme liqueurs, chocolate, and espresso. It is the rum, which is popular on the island, that brings out the flavors.

More Details

カスティロホテル・ソンヴィダ,
ラグジュアリーコレクションホテル

スペイン・バレアレス諸島 マヨルカ島に13世紀に建てられた古城ホテル。著名なアーティストによる貴重な骨董品や絵画を揃え、これまで世界中の著名人や政治家など多くのセレブリティを魅了してきました。マヨルカの首都パルマ市街を一望できる丘の上に佇み、13世紀から続く歴史と伝統を継承し、今日も誉れ高き上質なサービスを提供しています。

Castillo Hotel Son Vida, located in Mallorca, in the Balearic Islands of Spain, has been built into what was originally a medieval castle dating back to the 13th century. The exquisite collection of valuable antiques and paintings by famous artists on display continues to enrapture politicians, famous personalities and celebrities the world over. Sitting atop a hill offering breathtaking views overlooking Mallorca’s capital, Palma, the hotel inherits a history and traditions dating back to the 13th century, incooperating these virtues into the outstanding level of service it offers today.

ホテルマリアクリスティーナ,
ラグジュアリーコレクションホテル

スペイン・バスク地方サン・セバスティアンの旧市街の中心部、ウルメア川沿いに建つホテルマリアクリスティーナは、かつて避暑として訪れていたハプスブルク家の王妃マリア・クリスティーナに名を冠することを許された歴史あるホテルです。1912年に建造された重厚な建物はベルエポック様式の壮麗な美しさでゲストを迎え、美食の街サン・セバスティアンを代表するラグジュアリーホテルとしてその名を馳せています。

Hotel Maria Cristina is an historic hotel along the Urumea river in the central part of San Sebastian’s Old Town. Queen Maria Christina of the House of Habsburg, who visited to escape the summer heat, allowed this hotel to be named after her. This dignified building was constructed in 1912, and welcomes guests with splendid Belle Époque beauty. It is a renowned luxury hotel that represents the gourmet city of San Sebastian.

Reservation

[レストラン予約]
Restaurant Reservation

TEL:03-3234-1136

(10:00A.M.~7:00P.M.)

[宿泊予約]
Accommodation Reservation

TEL:03-3234-1111

(9:30A.M.~6:00P.M.)

東京・紀尾井町でのスペイン体験のあとは、
サン・セバスティアン/マヨルカ島へ

After your Spain experience in Kioicho,Tokyo,visit San Sebastian and Mallorca Island.

スペシャル オーダーメイドプラン
Special Custom Plan 日本旅行

日本旅行で行く!
サン・セバスティアン /
マヨルカ島への旅

Go with Nippon Travel Agency!
Trips to San Sebastian & Mallorca

日本旅行のエキスパートコンシェルジュが、航空券・ホテル・現地観光など、お客さまの希望をお伺いし、オーダーメイドでの旅をご提案いたします。

Expert concierges from Nippon Travel Agency will ascertain your wishes about airline tickets, hotels, local destinations, and other factors to put together a custom trip just for you.

※本プランの宿泊先はホテルマリアクリスティーナ / カスティロホテル・ソンヴィダに限ります。

※The Special Custom Plan requires that you stay in either the Hotel Maria Cristina or the Castillo Hotel Son Vida.

[お問合せ Inquiries]

TEL:03-5836-0635

(平日 weekdays 10:00A.M.~6:00P.M.)
※土日祝日休み Saturdays and Sundays are holidays

More Details

cooperation

後援:スペイン政府観光局
協力:日本旅行/ マリオット・インターナショナル

Sponsor:
National Tourist Office of Spain (Turespaña)
Cooperation:
Nippon Travel Agency / Marriott International

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