TOKYO meets San Sebastián 2025

TOKYO meets San Sebastián 2025
TOKYO meets San Sebastián 2025
TOKYO meets San Sebastián 2025
Collaboration
  • The Prince Gallery Tokyo Kioicho, a Luxury Collection Hotel
  • Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastián
2025.10.1 Wed. - 11.30 Sun.

マリオット・インターナショナルの最上級ブランド「ラグジュアリーコレクション」同士のコラボレーション。スペイン・バスク州 サン・セバスティアンより「ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル」のヘッドシェフ、ステファノ・ブルナート氏が来日する特別ディナーイベントをはじめ、多彩なプランをご用意しております。スペイン国内でも独特の食文化を育んできた、ヨーロッパ屈指の美食の街 サン・セバスティアンの魅力を存分にお楽しみください。

A collaboration between Marriott International’s premier "The Luxury Collection" brands. A variety of plans are available, including a special dinner event featuring Stefano Brunato, Head Chef at Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel in the Basque Country city of San Sebastián in Spain. Take in the charms of San Sebastián, one of Europe’s most well-known gastronomic cities, and home to a unique culinary culture even within Spain.

MENU

Hotel Maria Cristina,
a Luxury Collection Hotel,
San Sebastián ホテルマリアクリスティーナ,
ラグジュアリーコレクションホテル

スペイン・バスク州 サン・セバスティアンの旧市街の中心部、ウルメア川沿いに建つホテルマリアクリスティーナは、かつて避暑として訪れていたハプスブルク家出身の王妃マリア・クリスティーナに名を冠することを許された歴史あるホテルです。1912年に建造された重厚な建物はベルエポック様式の壮麗な美しさでゲストを迎え、美食の街 サン・セバスティアンを代表するラグジュアリーホテルとしてその名を馳せています。

Hotel Maria Cristina is an historic hotel along the Urumea river in the central part of San Sebastián's Old Town. Queen Maria Christina of the House of Habsburg, who visited to escape the summer heat, allowed this hotel to be named after her. This dignified building was constructed in 1912, and welcomes guests with splendid Belle Époque beauty. It is a renowned luxury hotel that represents the gourmet city of San Sebastián.

  • ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル
  • ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル

Message

Head Chef Stefano Brunato ステファノ・ブルナート

ホテルマリアクリスティーナ,
ラグジュアリーコレクションホテル,
ヘッドシェフ

こんにちは。昨年に続き再び東京でホテルマリアクリスティーナの芸術的な料理を披露するチャンスが巡ってきたことを⼤変嬉しく思います。私の料理はバスク州の伝統料理を地中海⾵に再解釈したもので、スペイン北部に根付く⾷⽂化を表現しています。今年も、バスク州の味わいを楽しむ旅へお連れするメニューをご用意しました。皆さまとの出会いを楽しみにしています。

Hello. I am delighted to have the opportunity once again to showcase Hotel Maria Cristina's artistic cuisine in Tokyo, following last year. My dishes reinterpret traditional Basque cuisine with a Mediterranean twist, expressing the culinary culture rooted in northern Spain. This year, I have prepared a menu that will take you on a journey to savor the flavors of the Basque Country. I look forward to meeting you all.

ステファノ・ブルナート
Stefano Brunato
Profile

1986年イタリア・ヴェネト州生まれ。2009年ヴェネト州のレストランでキャリアをスタート。その後、英国のホテルでヘッドシェフを務める傍ら、2013年イタリアソムリエ協会(AIS)のソムリエ資格を取得。2017年よりホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテルのスーシェフに就任。同時に同ホテル内にポップアップとしてオープンしたリオハの2つ星シェフFrancis Paniego氏監修のレストランのスーシェフを兼任。2022年より同ホテルのヘッドシェフに就任し、現在に至る。

Born in 1986 in Veneto, Italy. Began his career in 2009 at a restaurant in Veneto. Later, while working as Head Chef at a hotel in Great Britain, he obtained qualifications as a sommelier from Associazione Italiana Sommelier (AIS) in 2013. In 2017, he joined Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, as Sous Chef. He simultaneously served as Sous Chef at a pop-up restaurant opened in the hotel which was supervised by two-star Rioja chef Francis Paniego. In 2022 he was appointed as Head Chef at the hotel, where he still works today.

Dinner Event

Dinner Event

Stefano Brunato “Gastronomy Journey 2025”

All-Day Dining OASIS GARDEN (36F)
5:30P.M.〜10:00P.M.
  • ディナーをゆっくりとお楽しみいただくために8:00P.M. までのご来店をおすすめいたします。
  • We recommend arriving by 8:00P.M. to fully enjoy this dining experience.
1名さま per person ¥25,000
会員さま members ¥22,000

「ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル」のヘッドシェフ、ステファノ・ブルナート氏を招き、スペシャルディナーイベントを開催。美食を求めて多くの旅行者が訪れるバスク州 サン・セバスティアンの地で、数多のゲストを魅了してきたブルナートシェフ渾身のメニューを3夜限定でお届けいたします。

A special dinner event produced by Stefano Brunato, Head Chef at Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel. For three nights only, guests will be able to enjoy Chef Brunato’s signature dishes, which have captivated many in the Basque Country city of San Sebastián—the destination for so many gastronomically-oriented travelers.

Dinner Event
Dinner Event
Menu

Pairing Wine

5種 Five varieties ¥8,000

スペインワインの銘醸地リオハの名⾨ホテル「ホテルマルケスデリスカル,ラグジュアリーコレクションホテル,エルシエゴ」のブランドワインを始め、ソムリエが厳選したスペインワインのペアリングをご⽤意しております。(オプション)

Also available is an optional pairing of Spanish wines carefully selected by our sommeliers, including brand wines from the famed Hotel Marqués de Riscal, a Luxury Collection Hotel, Elciego, in the famous Spanish wine region of Rioja.

Lunch Course

All-Day Dining OASIS GARDEN (36F)

ランチコースの選べるメインディッシュに「ホテルマリアクリスティーナ」ヘッドシェフ ステファノ・ブルナート氏監修の3メニューをご用意。お好みの一品をお選びいただけます。

For the lunch course, we offer three main dishes supervised by Stefano Brunato, Head Chef of Hotel Maria Cristina. You can choose your favorite dish.

1名さま per person ¥7,000〜
会員さま members ¥6,300〜
Lunch Course

トマトとアンチョビのパスタ Tomato and Anchovy Pasta

地元で愛される食材、トマトとアンチョビを組み合わせたパスタ。スペインの太陽と海の恵みをとじ込めました。完熟の甘みと塩味、素材それぞれの香りが調和した一皿です。

This pasta combines locally beloved ingredients: tomatoes and anchovies. It's a dish where sweetness and saltiness, along with the distinct aromas of each ingredient, harmonize beautifully.

Lunch Course

イベリコ豚のロースト デミグラスソース Iberian Pork with Demi-glace Sauce

スペインを代表する食材イベリコ豚をロースト。風味豊かで柔らかい食感を、深い味わいデミグラスソースが引き立てます。

Roasted Iberico pork is complemented by a rich demi-glace sauce. Enjoy its flavorful and tender texture.

Lunch Course

イトヨリダイ トマトソース Golden Threadfin Bream Tomato Sauce

美しい海沿いの街 サン・セバスティアンの伝統的な魚料理。濃厚な風味と繊細な食感の白身にトマトソースをあわせた、「ホテルマリアクリスティーナ」で人気のメニューです。

A traditional fish dish from San Sebastián. This popular menu item at Hotel Maria Cristina pairs richly flavored, delicate white fish with a tomato sauce.

Breakfast

All-Day Dining OASIS GARDEN (36F)
Breakfast

「ホテルマリアクリスティーナ」の朝⾷で⼈気の「ポルチーニとパンチェッタのエッグベネディクト」を、選べるメインディッシュとしてご⽤意いたしました。⾹り豊かなスペインの秋を感じさせる⼀品です。

The popular “Porcini and Pancetta Eggs Benedict” from Hotel Maria Cristina's breakfast menu is available as a main dish.

1名さま per person ¥5,800〜

Sweets

All-Day Dining OASIS GARDEN (36F)
Sky Gallery Lounge Levita (35F)
Sweets

バスクチーズケーキ
from ホテルマリアクリスティーナ Basque Cheese Cake
from Hotel Maria Cristina

バスク州で古くから伝わるクリーミーで濃厚な味わいのチーズケーキ。「ホテルマリアクリスティーナ」秘伝のレシピを国内で唯一使用しご提供いたします。

A rich, creamy cheesecake that comes from a long tradition in Basque Country. Served to you by the only place in Japan using the authentic secret recipes from Hotel Maria Cristina.

¥2,200
Sweets

焼きりんごのクレープ Baked Apple Crepe

フランスと国境を接するサン・セバスティアンならではのデザート。フランス料理の影響を受けたクレープに、地元を代表するお酒“シードル”に使われるフルーツであるりんごを組み合わせたブルナートシェフこだわりのスイーツです。

A dessert unique to San Sebastián, bordering France. Chef Brunato's signature creation combines crepes influenced by French pastries with apples, a fruit also used in Cider, the region's signature alcoholic beverage.

¥2,800

Cocktails

Sky Gallery Lounge Levita(35F)

「ホテルマリアクリスティーナ」のシグネチャーカクテルを現地のレシピを基にご用意いたします。

We offer signature cocktails based on the local recipes from Hotel Maria Cristina.

各 ¥3,200
Cocktails

ベティ・デイヴィス Betty Davis

毎年、国際的な映画祭「サン・セバスティアン映画祭」の会場となる「ホテルマリアクリスティーナ」。1989年に同ホテルに滞在した女優ベティ・デイヴィスにちなんで生まれたこのカクテルは、『ベル・エポック』の優雅さとクラシカルな雰囲気を表現した、シャンパン・カクテルです。

Every year, Hotel Maria Cristina serves as a venue for the San Sebastián International Film Festival. This cocktail, created in honor of actress Betty Davis, who stayed at the hotel in 1989, is a champagne cocktail that captures the elegance and classical atmosphere of the Belle Époque.

Cocktails

ザ・マリアクリスティーナ サゼラック The Maria Cristina Sazerac

サン・セバスティアンのカクテルコンテストで優勝し、「ホテルマリアクリスティーナ」の歴史と伝統を表現したサゼラック。ニューオーリンズのジャズ奏者へのオマージュとして生み出され、同ホテルのバーチームが心から愛する一杯です。

Winner of the cocktail contest in San Sebastián, this Sazerac represents the history and tradition of Hotel Maria Cristina. Created as a tribute to the jazz musicians of New Orleans, this cocktail is a beloved creation cherished by the hotel’s bar team.

Cocktails

シティ オブ スターズ City of Stars

「サン・セバスティアン映画祭」の開催により生まれた、ロサンゼルス・ハリウッドとの絆を称えるために新しい世代のミクソロジストによって創作された一杯です。ハリウッドの華やかさとサン・セバスティアンの魔法を融合させることをテーマにした同ホテルの一押しのカクテルです。

Born from the San Sebastián Film Festival, this cocktail was created by a new generation of mixologists to celebrate the connection with Los Angeles and Hollywood. This is the hotel’s signature cocktail, designed to blend the glamour of Hollywood with the magic of San Sebastián.

Reservation

TEL:03-3234-1136 レストラン予約(10:00A.M.~7:00P.M.)

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