TOKYO MEETS MILAN 2023

洗練されたイタリア・ミラノの街の中心で
ランドマークとして人々を魅了する
「エクセルシオールホテル・ガリア,ラグジュアリーコレクションホテル,ミラノ」とコラボレーション。
現地のレシピを使用したメニューやステイプラン、
イタリア本国よりシェフを招聘する
ディナーイベントなどをご用意いたします。
ファッション、デザイン、ガストロノミーを代表する
最新トレンドの街・ミラノの風を東京でお楽しみください。

Presenting a new collaboration with the Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan,
a mesmerizing landmark located in the center of the sophisticated city of Milan.
We offer dinner event with guest chefs, menus and stay plan that features recipes from Milan.
Enjoy the Milanese lifestyle, the city at the forefront of fashion, design and gastronomy trends, right here in Tokyo.

Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan

Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan

1932年にミラノで創業し、2015年にミラノの名高いデザイナー“マルコ・ピヴァ”によって全面リニューアルを完了。街の中心であるミラノ中央駅前に佇み、アールデコ建築と洗練されたデザインで“ベルエポックの高貴な宝石”とも称されるラグジュアリーホテル。ザ・プリンスギャラリー 東京紀尾井町と同じく、マリオット・インターナショナルのラグジュアリーブランド「ラグジュアリーコレクション」に加盟している。

Founded in Milan in 1932, the Excelsior Hotel Gallia was completely renovated in 2015 by renowned Milanese designer Marco Piva. Situated in front of Milano Centrale Station in the center of the city, this luxury hotel is also known as the "noble jewel of the Belle Époque", with its Art Deco architecture and sophisticated design. Like The Prince Gallery Tokyo Kioicho, the Excelsior Hotel Gallia is a member of Marriott International's luxury brand "The Luxury Collection".

DINNER EVENT

「エクセルシオールホテル・ガリア」のエグゼクティブシェフ ヴィンツェンツォ氏と、チーフシェフ アントニオ氏のレバノ兄弟が約3年ぶりに来日。北イタリアの伝統料理をコンテンポラリーに仕上げるミラノで話題の逸品を、ぜひご堪能ください。

Vincenzo Lebano, executive chef of the Excelsior Hotel Gallia, and Antonio Lebano, chief chef of Terrazza Gallia, the hotel's main dining restaurant, will visit Japan for the first time in three years. We hope you enjoy this exquisite assortment of traditional dishes from Northern Italy with a contemporary twist, which are all the rage in Milan.

Message

背景

Lebano Bros. Vincenzo Lebano(ヴィンツェンツォ・レバノ) / Antonio Lebano(アントニオ・レバノ)

Lebano Bros.

Ciao a tutti! 私たちは、ヴィンツェンツォとアントニオ・レバノです。約3年ぶりに日本で皆さまにお会いする機会をいただき大変光栄です。
私たちはこれまで世界から賞賛を受けるイタリアでも屈指のキッチンで経験を積み、「エクセルシオールホテル・ガリア,ラグジュアリーコレクションホテル」のシェフとして数多くのゲストを迎えています。
イタリア・カンパニア州で生まれ育った私たちの料理への情熱は、祖母から受け継がれました。私たちはこの料理とキッチンへの情熱を共有することで、兄弟として、またシェフとして絆を深めています。
今回は、私たちのレストラン「Terrazza Gallia」で地元ミラノの人々に愛される人気メニューや、私たちの出身地ナポリの伝統料理をお届けします。私たちの料理に対する情熱を皆さまにも感じていただけることでしょう。東京でお会い出来ることを楽しみにしております。Grazie!

Ciao a tutti! We are Vincenzo and Antonio Lebano. We are very honored to have the opportunity to meet you all in Japan for the first time in about three years.
Both of us have gathered experience in some of Italy's best kitchens - the likes of which have been praised around the world - and have welcomed a great number of guests as chefs at the Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel.
Born and raised in Campania, Italy, we inherited our passion for cooking from our grandmother.
We deepen our bond as both brothers and chefs by sharing this passion for food and the kitchen.
For this event, we will prepare some of our popular menu items adored by Milanese locals at our restaurant Terrazza Gallia, as well as traditional dishes from Naples, our hometown. We are certain that you’ll be able to feel the passion we have toward our cooking, too. We look forward to seeing you in Tokyo. Grazie!

背景
Period

2023.3.9 Thu. - 11 Sat.

Time

5:30P.M.〜10:00P.M.

  • ディナーをゆっくりとお楽しみいただくために
    8:00P.M.までのご来店をおすすめいたします。
  • We recommend arriving by
    8:00P.M. to fully enjoy this dining experience.
Venue

All-Day Dining OASIS GARDEN(36F)

Price

1名さま ¥22,000(per person)

SEIBU PRINCE CLUB/
Marriott Bonvoy 会員さま members
1名さま ¥20,000(per person)

Reservations

【Marriott Bonvoy会員さまのご予約は
お電話にて承ります】
Marriott Bonvoy Club Members
may make reservations by telephone.
TEL:03-3234-1136 (レストラン予約 10:00A.M.~5:30P.M.)

LUNCH

Italian Lunch Course

[2023.2.1 Wed.-3.31 Fri.]
1名さま ¥7,000より
SEIBU PRINCE CLUB会員さま ¥5,600より
All-Day Dining OASIS GARDEN(36F)

メインが選べるランチコースのメインディッシュにレバノ兄弟が監修するメニューを
3品ご用意。お好みの一皿をお選びください。

Three main dishes for lunch course, supervised by the Lebano brothers.
Please select your preferred dish.

01.リゾット “カチョエペペ” カンパチのタルタルとバジル
Burnt Cacio e pepe Risotto, Amberjack Tartare and Basil

イタリアの伝統的なパスタ料理“カッチョエペペ”をリゾットに仕上げました。
焦がしたペペ(胡椒)がアクセントの一皿。

Italian traditional pasta dish Cacio e pepe, adapted as a risotto. A dish accented with burnt “pepe” (pepper).

02.テンダーロインビーフのグリル テラッツァガリア・スタイル
Grilled Beef Tenderloin, Turnip Greens baked Tomatoes
and Smoked Tomato Mayonnaise

「Terrazza Gallia」の定番メニュー、テンダーロインビーフのグリル。
ローストしたトマトとかぶ菜を添えて。

A classic menu at the Terrazza Gallia. Grilled tenderloin beef served with roasted tomatoes and turnip greens.

03.魚のステーキグラタン カッチュッコスープ
Fish Steak Gratin with Herbs, Cacciucco Soup

イタリア・トスカーナの海沿いの街で親しまれる魚介のスープ“カッチュッコ”を添えた、魚のステーキグラタン。

Fish steak gratin served with “cacciucco”, a seafood soup that is a popular meal in the coastal towns of Toscana, Italy.

​※単品でもオーダーいただけます。​
* Individual dishes also available to order.​

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LUNCH

COCKTAILS

Italian Cocktails

[2023.2.1 Wed.-3.31 Fri.]
各¥3,200
Sky Gallery Lounge Levita(35F)

「エクセルシオールホテル・ガリア」のシグネチャーカクテル3種を
お楽しみいただけます。

Enjoy three Excelsior Hotel Gallia signature cocktails.

01.Sunset Boulevardier
サンセット・ブールヴァルディエ

1950年代のアメリカ映画“サンセット大通り”をイメージし、
クラシックカクテル“ブールヴァルディエ”をアレンジした一杯。

A classic Boulevardier-style cocktail inspired by the 1950s American movie “Sunset Boulevard”.

02.“Gallia’s Secret”
“ガリアの秘密”

戦時中に隠されたウイスキーボトルがイタリア解放後に同じ場所から発見されたという美しいストーリーから着想を得た、“マンハッタン”をアレンジしたカクテル。

A Manhattan-style cocktail inspired by the beautiful story of a whiskey bottle that was hidden during the war, only to be found in the same place after the liberation of Italy.

03.East India Ramos
東インド・ラモス

かつて東インド貿易会社が東洋からヨーロッパへスパイスを運んだことに着想し、“ラモス・ジン・フィズ”をアレンジしたカクテル。

A Ramos Gin Fizz-style cocktail taking inspiration from the East India Company’s history of transporting spices from the East to Europe.

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COCKTAILS

AFTERNOON TEA

Milano Afternoon Tea Inspired by Excelsior Hotel Gallia

[2023.3.1 Wed.-4.30 Sun.]
1名さま ¥7,000
SEIBU PRINCE CLUB会員さま ¥5,600より
All-Day Dining OASIS GARDEN(36F)
Sky Gallery Lounge Levita(35F)

「エクセルシオールホテル・ガリア」のエグゼクティブペストリーシェフ監修のアフタヌーンティー。ミラノ・ファッションウィークをテーマに、ファッションアイテムをモチーフにしたスイーツやセイボリーをご用意。アーモンドを使ったロンバルディア州の伝統的なケーキやアペリティーボの定番サンドウィッチなど、スタイリッシュなアフタヌーンティーをお楽しみください。

An afternoon tea supervised by the Executive Pastry Chef of Excelsior Hotel Gallia. With the theme of Milan Fashion Week, we offer sweets and savories with fashion item motifs. Enjoy a stylish afternoon tea with traditional Lombardy almond cake and classic aperitivo sandwiches.

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AFTERNOON TEA
Reservation
TEL:03-3234-1136

10:00A.M.〜5:30P.M.

STAY PLAN

LOVE IS IN THE AIR - From Italy -

[2023.2.1 Wed.-3.31 Fri.]
1名さま ¥196,615より
SEIBU PRINCE CLUB会員さま ¥186,784より
※グランドデラックス プレミア キング 1室2名さまご利用時

イタリアのバレンタインデー「San Valentino(サン・ヴァレンティーノ)」をテーマにしたアニバーサリーステイプラン。たくさんのバラを飾ったお部屋で、「エクセルシオールホテル・ガリア」エグゼクティブペストリーシェフ考案のスイーツ“LOVE IS IN THE AIR”をお召しあがりいただけます。

An anniversary accommodation plan based on “San Valentino”, the Italian Valentine's Day.
This plan allows you to enjoy “LOVE IS IN THE AIR”, a sweets prepared under the supervision of Executive Pastry Chef of the Excelsior Hotel Gallia, in a room adorned with roses.

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STAY PLAN

Stefano Trovisi
ステファノ・トロヴィーシ
Excelsior Hotel Gallia
Executive Pastry Chef
エクセルシオールホテル・ガリア
エグゼクティブペストリーシェフ

美食の街・プーリア州のプティニャーノ生まれ。 情熱、好奇心、決断力、そして伝統に深く根ざしたアプローチによって、有名ホテルや星付きレストランでキャリアを積み、2021年「エクセルシオールホテル・ガリア」のエグゼクティブペストリーシェフに就任。エレガントで革新的なデザートで個性を表現し続けています。
今回のフェアでは、ステイプランやアフタヌーンティーの一部メニューを監修しています。

Born in Putignano in the gastronomic region of Puglia. Passion, great curiosity, determination and a deeply rooted approach to tradition, led him to a career in prestigious hotels and starred restaurants. In 2021, he was appointed Executive Pastry Chef at the Excelsior Hotel Gallia. He continues to express his personality with elegant and innovative desserts. For this fair, he supervised some of the menus for the stay plan and afternoon tea.

ステファノ・トロヴィーシ エクセルシオールホテル・ガリア エグゼクティブペストリーシェフ
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